socials

t. 0183 510 449
e. info@versteegkeukens.nl

Versteeg Keukens
Hulsenboschstraat 18D
4252 LR Werkendam

Werkwijze

Ontwerp

Wij staan graag voor u klaar in onze sfeervolle studio. Met een driedimensionaal tekenprogramma geven wij u een realistisch beeld van de toekomstige keuken in uw woning. Er wordt vrijblijvend alle tijd voor u uitgetrokken en u mag er aansluitend rustig over nadenken zonder overhaaste beslissingen te maken. Ook komen wij graag bij u thuis om uw wensen te bespreken. Samen komen we tot een oplossing voor elke situatie.

Montage

Versteeg Keukens verzorgt de complete installatie van een keuken. Dit betekent niet alleen het plaatsen van het keukenmeubilair, maar ook het aansluiten hiervan.

Ook aan bijkomende zaken wordt gedacht, zoals

  • Demonteren en afvoeren oude keuken
  • Vernieuwen van plafond
  • Aanpassen van leidingen en elektra
  • Verwijderen of (ver)plaatsen van wanden
  • Uitbreiden of vernieuwen van uw meterkast
  • Aanbrengen van afvoerkanaal

En desgewenst regelt Versteeg Keukens de coördinatie tussen de verschillende partijen, zoals stucwerk en tegelwerk en neemt u op die manier weer een zorg uit handen.

Doet u het sloopwerk, de laatste afwerking of zelfs de hele installatie liever zelf? Ook dat is natuurlijk mogelijk. We maken graag samen een plan voor montage op maat. Wij kunnen u bijstaan waar mogelijk zodat we met elkaar tot het gewenste eindresultaat komen.

Service

Onze service begint vanaf het moment dat u onze studio binnenstapt en loopt door tijdens het proces van montage. Ook na de oplevering houdt onze service niet op.

Persoonlijke aandacht, service, betrouwbaarheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Versteeg Keukens. Wij streven naar 100% tevredenheid!

Wij zijn Versteeg Keukens

Een keuken is de blikvanger van uw woning. Wellicht dagelijks zult u gebruik maken van uw keuken. Daarom is het belangrijk dat deze geheel naar uw smaak en bovendien gebruiksvriendelijk is. Versteeg keukens adviseert u graag en zorgt ervoor dat uw nieuwe keuken straks precies aansluit op uw wensen.

Versteeg Keukens staat voor service, persoonlijke aandacht, flexibiliteit, vakmanschap en een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak in onze studio en laat u verrassen door de schat aan mogelijkheden.

Contact

Hulsenboschstraat 18D
4251 LR te Werkendam

Openingstijden

Versteeg Keukens is alleen op afspraak geopend.