socials

t. 0183 510 449
e. info@versteegkeukens.nl

Versteeg Keukens
Hulsenboschstraat 18D
4252 LR Werkendam

Renovatie

Misschien bent u nog tevreden met uw huidige keukenmeubelen, maar wilt u wel graag het één en ander opknappen. In plaats van een geheel nieuwe keuken, biedt Versteeg Keukens u ook de mogelijkheid om uw huidige keuken te renoveren. Bijvoorbeeld door het vernieuwen van uw apparatuur, grepen, werkblad of kraan. Een oven vervangen door een mooie combi-stoomoven? Of een kunststof werkblad vervangen door prachtig natuursteen? Met deze relatief kleine ingrepen kan Versteeg Keukens uw keuken een nieuwe, frisse uitstraling geven. Zo kunt u weer jaren genieten van uw vertrouwde keuken.

Wij zijn Versteeg Keukens

Een keuken is de blikvanger van uw woning. Wellicht dagelijks zult u gebruik maken van uw keuken. Daarom is het belangrijk dat deze geheel naar uw smaak en bovendien gebruiksvriendelijk is. Versteeg keukens adviseert u graag en zorgt ervoor dat uw nieuwe keuken straks precies aansluit op uw wensen.

Versteeg Keukens staat voor service, persoonlijke aandacht, flexibiliteit, vakmanschap en een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak in onze studio en laat u verrassen door de schat aan mogelijkheden.

Contact

Hulsenboschstraat 18D
4251 LR te Werkendam

Openingstijden

Versteeg Keukens is alleen op afspraak geopend.