t. 0183 510 449
e. info@versteegkeukens.nl

Versteeg Keukens
Hulsenboschstraat 18D
4252 LR Werkendam

Kijkje in de keuken

Een ruime u-opstelling met gecombineerde frontkleuren, composiet werkblad en luxe apparatuur. Onze passie voor perfectie is hier ook weer terug te zien in de kleine details, zoals de vensterbank, aftimmering van de hoge kasten en de koof met verlichting.

Een royale en sfeervolle hoekopstelling in deze mooie volledig verbouwde woning. De eikenhouten gefineerde fronten van deze keuken zijn gestraald en geborsteld wat een warme en robuuste uitstraling geeft. De Quooker, die tegenwoordiger niet meer kan ontbreken, is uitgevoerd in de kleur mat zwart. Het leidingwerk en elektra is door ons op de juiste plaats gebracht en het afzuigkanaal is netjes weggewerkt in een koof met verlichting. De complete montage en afwerking is door ons verzorgd.

Trendy keuken met schiereiland. 

Een keuken met schiereiland zorgt naast veel opbergruimte ook voor enorme gezelligheid in huis. De combinatie van de donkere fronten, composiet werkblad en de goudkleurige spoelbak met kraan komt goed tot zijn recht in de stijl van deze volledig gerenoveerde woning.

Voordat de keuken kon worden gerealiseerd heeft deze woning een totale verbouwing ondergaan. Versteeg Keukens is van A tot Z betrokken geweest bij dit project. Uniek aan deze keuken zijn de fronten met een oppervlakte van echt beton en de zwarte panelen van 8 mm dik staal. De combinatie met de gefineerd, gezandstraald eiken fronten geeft de keuken een warme en sfeervolle uitstraling. In deze keuken is de Novy Panorama kookplaat met werkbladafzuiging toegepast. Een mooie en praktische oplossing.

Een mooie ruimtelijke opstelling uitgevoerd met onder andere een natuurstenen werkblad en een kokend waterkraan van Quooker. De sfeer wordt compleet gemaakt door de prachtige op maat gemaakte schouw.

Een prachtige greeploze opstelling, met fraai gecombineerde tinten. Deze keuken is met de ingebouwde apparaten van alle gemakken voorzien.

Deze keuken is voorzien van hoogglans fronten met een prachtig composiet werkblad. Een echte eyecatcher is de eiland-afzuigkap van Wave met een ingebouwd plasmafilter. De kookluchten worden optimaal gezuiverd. Hierbij worden de geuren, maar ook de fijnstofdeeltjes geëlimineerd. De krachtige zuiverende werking van het plasmafilter en de ideale positie boven de kookplaat zorgen voor een maximale afzuigcapaciteit.

Een mooie frisse lichte opstelling. In verband met een doorloop is de keukenopstelling aan twee zijden gesitueerd. De hoge kast is verdiept, waardoor de leidingschacht hierachter netjesis weggewerkt.

De combinatie van donkere rustige tinten, maatwerk en luxe apparatuur geven deze keuken een chique uitstraling. Het font, in de nieuwe kleur Blue Steel, is aan de bovenzijde afgeschuind en afgewerkt met een zwart metaal geborstelde lijst. De hoge kasten zijn rondom afgewerkt met zwarte stalen panelen. De nieuwe vlakschermkap van Novy is volledig onzichtbaar geïntegreerd in de bovenkasten en heeft een optimale afzuigcapaciteit.

Van een functioneel blok boven het fornuis is de afzuigkap de afgelopen jaren ontwikkeld tot een waar meubelstuk van de keuken. Zoals in deze keuken waar de linker kap geen lamp is maar een afzuigsysteem met plasmafilter. De afzuigkap is zo op een mooie en verrassende manier verwerkt in deze prachtige keuken.

Contact

Hulsenboschstraat 18D
4251 LR te Werkendam

Openingstijden

Versteeg Keukens is alleen op afspraak geopend.