socials

t. 0183 510 449
e. info@versteegkeukens.nl

Versteeg Keukens
Hulsenboschstraat 18D
4252 LR Werkendam

Miele combi-stoomoven met hydroclean


Maak het jezelf gemakkelijk: dankzij HydroClean reinigt jouw Miele combi-stoomoven zichzelf. De roestvrijstalen ovenruimte wordt automatisch grondig gereinigd, zonder dat daar één sponsje aan te pas komt. Dus neem maar afscheid van hardnekkig vuil en aangekoekte etensresten en maak kennis met een schone ovenruimte die straalt als nieuw. Elke keer weer.

Maatwerkmeubels


Ook voor het ontwerpen en realiseren van een kastenwand en tv meubels op maat ben je bij ons aan het juiste adres.

Nieuwe verlichting


Nu te zien in onze showroom!

Novy Pendant tilt je keukenverlichting naar een ongezien niveau, zowel qua functionaliteit als design. Denk maar aan de hoogwaardige kwaliteit van de hightech-bediening en de strakke matzwarte afwerking. Leverbaar in diverse afmetingen. 

Novy Phantom


Nieuw in ons assortiment! De Novy Phanthom. Dé eiland afzuigkap met uniek box-in-box design.     

Novy Panorama 120


5 zones mét afzuiging. Panorama 120 is uniek in z’n soort. Het is de eerste inductiekookplaat met 5 zones mét afzuiging! Bovendien is de kookzone in het midden van de inductiekookplaat extra groot. Dankzij de diameter van maar liefst 28 cm past zelfs je grote wokpan perfect op de Panorama 120. Uiteraard werkt de afzuiging efficiënt en uiterst stil, precies zoals je het van Novy gewend bent.

Pocket deuren


Nieuw in ons programma zijn de elementen met pocket deuren. Na het openen van de deuren verdwijnen deze in de zijkant van de kast, waardoor u geen last heeft van openstaande deuren. Achter deze deuren kunnen de inbouwapparaten of bijvoorbeeld een koffiecorner onzichtbaar worden weggewerkt.

Last van kalkafzetting in uw woning?


Versteeg keukens biedt u verschillende oplossingen aan. Onze waterontharders zijn voorzien van een harscilinder die kalk uit het water filtert. De waterontharders voorkomen dat kalk zich kan afzetten. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren naar de mogelijkheden voor uw woning.

Stomen, bakken en opwarmen in 1 apparaat


De echte thuiskok haalt met deze 3-in-1 oven van Atag de ultieme alleskunner in huis. Eén oven die alle functies omvat; een multifunctionele oven met 11 ovenfuncties, een echte volwaardige steamer en een krachtige magnetron. Van opwarmen van het babyflesje, het bakken op meerdere niveaus en het gezond stomen van bijvoorbeeld groente en vis; alles is mogelijk met deze 3-in1 oven.

Inrichtingen voor wasruimte


Een praktische invulling voor uw bijkeuken of wasruimte? Versteeg Keukens heeft een ruim aanbod om uw wasruimte of bijkeuken geheel op maat en naar wens in te vullen.  Neem contact met ons op voor meer informatie.

Nu te zien in onze showroom


Nu te zien in onze studio. Kom zelf de werking van de Novy Panaroma werkbladafzuiging ervaren. Afzuiging en kookplaat in één die zich aanpast aan uw leefstijl.

Wij zijn Versteeg Keukens

Een keuken is de blikvanger van uw woning. Wellicht dagelijks zult u gebruik maken van uw keuken. Daarom is het belangrijk dat deze geheel naar uw smaak en bovendien gebruiksvriendelijk is. Versteeg keukens adviseert u graag en zorgt ervoor dat uw nieuwe keuken straks precies aansluit op uw wensen.

Versteeg Keukens staat voor service, persoonlijke aandacht, flexibiliteit, vakmanschap en een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak in onze studio en laat u verrassen door de schat aan mogelijkheden.

Contact

Hulsenboschstraat 18D
4251 LR te Werkendam

Openingstijden

Versteeg Keukens is alleen op afspraak geopend.