socials

t. 0183 510 449
e. info@versteegkeukens.nl

Versteeg Keukens
Hulsenboschstraat 18D
4252 LR Werkendam

Sfeervolle hoekopstelling

Een royale en sfeervolle hoekopstelling in deze mooie volledig verbouwde woning. De eikenhouten gefineerde fronten van deze keuken zijn gestraald en geborsteld wat een warme en robuuste uitstraling geeft. De Quooker, die tegenwoordiger niet meer kan ontbreken, is uitgevoerd in de kleur mat zwart. Het leidingwerk en elektra is door ons op de juiste plaats gebracht en het afzuigkanaal is netjes weggewerkt in een koof met verlichting. De complete montage en afwerking is door ons verzorgd.

Wij zijn Versteeg Keukens

Een keuken is de blikvanger van uw woning. Wellicht dagelijks zult u gebruik maken van uw keuken. Daarom is het belangrijk dat deze geheel naar uw smaak en bovendien gebruiksvriendelijk is. Versteeg keukens adviseert u graag en zorgt ervoor dat uw nieuwe keuken straks precies aansluit op uw wensen.

Versteeg Keukens staat voor service, persoonlijke aandacht, flexibiliteit, vakmanschap en een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak in onze studio en laat u verrassen door de schat aan mogelijkheden.

Contact

Hulsenboschstraat 18D
4251 LR te Werkendam

Openingstijden

Versteeg Keukens is alleen op afspraak geopend.