socials

t. 0183 510 449
e. info@versteegkeukens.nl

Versteeg Keukens
Hulsenboschstraat 18D
4252 LR Werkendam

Moderne leefkeuken

Na een grondige verbouwing ontstond er in deze woning ruimte voor een royale leefkeuken. Een keuken wordt steeds meer een leefruimte. Een ruimte om in te ontspannen, om samen te komen en te genieten met familie en vrienden.

Het bijzondere aan deze elegante moderne keuken zijn de panelen van 8 mm zwart staal wat een mooi contrast oplevert met de gekleurde fronten in taupe en wit. De combinatie van de Novy 5-pits kookplaat met bladafzuiging, geïntegreerd in het fraaie Dekton werkblad en de luxe Miele inbouwapparaten staan garant voor jarenlang kookplezier

Wij zijn Versteeg Keukens

Een keuken is de blikvanger van uw woning. Wellicht dagelijks zult u gebruik maken van uw keuken. Daarom is het belangrijk dat deze geheel naar uw smaak en bovendien gebruiksvriendelijk is. Versteeg keukens adviseert u graag en zorgt ervoor dat uw nieuwe keuken straks precies aansluit op uw wensen.

Versteeg Keukens staat voor service, persoonlijke aandacht, flexibiliteit, vakmanschap en een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak in onze studio en laat u verrassen door de schat aan mogelijkheden.

Contact

Hulsenboschstraat 18D
4251 LR te Werkendam

Openingstijden

Versteeg Keukens is alleen op afspraak geopend.