socials

t. 0183 510 449
e. info@versteegkeukens.nl

Versteeg Keukens
Hulsenboschstraat 18D
4252 LR Werkendam

Moderne keuken met inductieplaat met 5 zones én afzuiging

Deze prachtig keuken in een al even prachtige moderne woning is voorzien van de nieuwste Novy Panorama 120. De eerste inductiekookplaat met 5 kookzones mét afzuiging!

De panelen rondom de kastenwand en in de nis zijn uitgevoerd in zwart staal, wat een mooi contrast oplevert met de witte en koper-mettalic kleur fronten.

De witte fronten zijn afgeschuind waarbij een strakke rechte greeplijst kon worden toegepast.  Hierdoor krijgt deze opstelling een strakke minimalistische look.

Wij zijn Versteeg Keukens

Een keuken is de blikvanger van uw woning. Wellicht dagelijks zult u gebruik maken van uw keuken. Daarom is het belangrijk dat deze geheel naar uw smaak en bovendien gebruiksvriendelijk is. Versteeg keukens adviseert u graag en zorgt ervoor dat uw nieuwe keuken straks precies aansluit op uw wensen.

Versteeg Keukens staat voor service, persoonlijke aandacht, flexibiliteit, vakmanschap en een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak in onze studio en laat u verrassen door de schat aan mogelijkheden.

Contact

Hulsenboschstraat 18D
4251 LR te Werkendam

Openingstijden

Versteeg Keukens is alleen op afspraak geopend.