socials

t. 0183 510 449
e. info@versteegkeukens.nl

Versteeg Keukens
Hulsenboschstraat 18D
4252 LR Werkendam

Keuken met echt betonnen fronten

Voordat de keuken kon worden gerealiseerd heeft deze woning een totale verbouwing ondergaan. Versteeg Keukens is van A tot Z betrokken geweest bij dit project. Uniek aan deze keuken zijn de fronten met een oppervlakte van echt beton en de zwarte panelen van 8 mm dik staal. De combinatie met de gefineerd, gezandstraald eiken fronten geeft de keuken een warme en sfeervolle uitstraling. In deze keuken is de Novy Panorama kookplaat met werkbladafzuiging toegepast. Een mooie en praktische oplossing.

Wij zijn Versteeg Keukens

Een keuken is de blikvanger van uw woning. Wellicht dagelijks zult u gebruik maken van uw keuken. Daarom is het belangrijk dat deze geheel naar uw smaak en bovendien gebruiksvriendelijk is. Versteeg keukens adviseert u graag en zorgt ervoor dat uw nieuwe keuken straks precies aansluit op uw wensen.

Versteeg Keukens staat voor service, persoonlijke aandacht, flexibiliteit, vakmanschap en een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak in onze studio en laat u verrassen door de schat aan mogelijkheden.

Contact

Hulsenboschstraat 18D
4251 LR te Werkendam

Openingstijden

Versteeg Keukens is alleen op afspraak geopend.