socials

t. 0183 510 449
e. info@versteegkeukens.nl

Versteeg Keukens
Hulsenboschstraat 18D
4252 LR Werkendam

Keukens

Gewoon een greep uit ons assortiment

Versteeg Keukens biedt een uitgebreid assortiment van het gerenommeerde merk Schröder Küchen. Bij dit hoogwaardige merk komen mooi design en Duitse degelijkheid samen. Door de brede keuze in stijlen en afwerkingen heeft dit topmerk voor elk interieur en budget een passende keuken.

Daarnaast werken wij nauw samen met vooraanstaande apparatuurmerken om uw keukenervaring naar een hoger niveau te tillen. Wij zijn trots om onder andere producten van Miele, Novy, Siemens, Gaggenau, Atag en Pelgrim in ons assortiment op te nemen. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid.

U kunt meer informatie vinden over deze apparatuurmerken en hun producten door op de onderstaande links te klikken:

Wij streven ernaar om uw keuken compleet te maken met hoogwaardige inbouwapparatuur, prachtige werkbladen en handige accessoires. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en om uw droomkeuken werkelijkheid te laten worden. Samen creëren we de perfecte keuken die aan al uw wensen voldoet.

Wij zijn Versteeg Keukens

Een keuken is de blikvanger van uw woning. Wellicht dagelijks zult u gebruik maken van uw keuken. Daarom is het belangrijk dat deze geheel naar uw smaak en bovendien gebruiksvriendelijk is. Versteeg keukens adviseert u graag en zorgt ervoor dat uw nieuwe keuken straks precies aansluit op uw wensen.

Versteeg Keukens staat voor service, persoonlijke aandacht, flexibiliteit, vakmanschap en een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak in onze studio en laat u verrassen door de schat aan mogelijkheden.

Contact

Hulsenboschstraat 18D
4251 LR te Werkendam

Openingstijden

Versteeg Keukens is alleen op afspraak geopend.